BRIGID’S CHOCOLADE BISCUIT RECEPT

BRIGID’S CHOCOLADE BISCUIT RECEPT is een recept dat heerlijk smaakt! Het is snel en makkelijk te maken en je hoeft niet te bakken. Perfect te gebruiken met je ganachekit (zonder foam).

Maakt een ronde taart van 20cm 10cm hoog of 15cm ronde taart 15cm hoog (met wat over).

 

Ingrediƫnten

  • 550 gram pure chocolade
  • 550 gram melk chocolade
  • 454 gram ongezouten roomboter
  • 454 gram Golden Syrup (verkrijgbaar bij supermarkt of toko)
  • 360 gram koekjes, digestive biscuit, knapperige biscuits, gember koekjes (of biscot speculoos koekjes, bastogne koekjes)
  • 300 gram Maltezers

 

Werkwijze:

  • Smelt de chocolade, boter en golden syrup, au bain-marie, niet oververhitten!
  • Plet de koekjes niet te fijn, gebruik verschillende maten gebroken koekjes.
  • Zodra het chocolademengsel is gesmolten, voeg je de koekjes toe en meng je.
  • Voeg tot slot je Maltezers toe en roer deze kort door je mengsel.
  • Doe het mengsel in je bakvorm die is bekleed met je Brigids ganachekit.

Je kunt ook andere chocoladerepen gebruiken die je lekker vindt, of zelfs rozijnen en noten toevoegen.
Laat je fantasie de vrije loop.

Veel plezier met het basisrecept!